Going Down Under Again.reismee.nl

Van Perth naar Singapore

We zitten in Singapore op onze vlucht naar Londen te wachten en we hadden toch niets anders te doen, dus en kleine update.

Di 3 april

Vandaag de laatste dag met de camper, alles verder ingepakt en wat spulletjes die we over hadden aan een paar Ierse jongens gegeven.

Nog even op het internet ik had nog een half uur tegoed, maar de verbinding was weer eens slecht we hebben nog wel even met Hans en Ilma geskypt wat wel lukte.

We zijn vertrokken van de laatste camping en de reis zit er bijna op!

Toen we bijna in Perth waren ......shit het tafeltje staat nog naast de picknickbank op de camping, omgedraaid en weer terug en het stond er gelukkig nog.

Bij de Bell Tower de camper neergezet en er koffie gedronken en inmiddels was het 12:30 en maar eens kijken of we al op onze hotelkamer terecht konden, wat gelukkig het geval was.

De bagage op de kamer gezet en de camper weggebracht,ons huisje en vervoermiddel van de afgelopen 9 weken, we zullen het missen om op zo'n eenvoudige manier te leven en te reizen want een mens heeft niet veel nodig om zich goed te voelen, daar zijn we nu wel achter.

Met de trein terug naar het centrum van Perth en naar het hotel gelopen.

28ºC bewolkt en wat zon

39 km.

Wo 4 april

Heerlijk geslapen en vanmorgen wat in de stad rondgelopen en de laatste souvenirs voor de kleinkinderen zijn gekocht.

Zo komen Angela en Michelle en gaan we samen lunchen.

Het is Japans geworden mmmmmm het was lekker!!

Het is een heel erg gezellige middag geworden met Angela en Michelle en we houden contact.

De laatste avond in Perth en Australië ik besef het nog niet helemaal dat we morgen naar huis gaan en de reis er op zit!

25ºC zon en een paar spetters regen.

39 km.

Miranda

Hoi Joop en Coby,

Wat zien jullie er goed uit,Een hele goeie terug reis,En we praten vlug bij

lex monique en jeroen

goede reis terug lui en doe warme kleding aan het is fris in nederland tot binnenkort

Gonnie

Hee, Cobie en Joop,
Ik heb mijn computer eidelijk terug en weer een heel klein beetje op orde. Ik heb toch wat gemist van jullie reis. Ik besef nu dat jullie reis er al weer bijna opzit. Jeetje zeg wat is dat snel gegaan.
Mooi foto's allemaal. Ik hoor het wel als je weer thuis bent.

Wim en Mirjam

We hebben supergenoten van jullie verhalen en foto's. Wat heerlijk dat wij dit zo met jullie mochten delen.
Heel veel liefs en bedankt!