Going Down Under Again.reismee.nl

Weer thuis

Do 5 april

Om 11 uur opgehaald door de shuttlebus en in het hotel hadden ze verteld dat we met een kaart konden betalen.....niet dus we hadden niet genoeg case meer dus Joop op zoek naar een pinautomaat en na 5 min. konden we vertrekken, een uur later op het vliegveld en konden even later inchecken de tassen waren gelukkig niet te zwaar maar Joop wilde zijn hengel ook mee terug nemen en had het in bubbelplastiek verpakt maar het mocht niet mee als handbagage en kreeg er een sticker met breekbaar op en bij een aparte balie moest het afgegeven worden.

Vanuit Perth op tijd vertrokken en 5.45 uurlater in Singapore geland en daar hadden we 3uur de tijd om over te stappen en wat rondgelopen en zoals jullie al gezien hebben nog wat op de site gezet en even met Berbel geskypt en mijn vader zag dat we online waren en daar hebben we ook nog even mee gepraat.

Vanuit Singapore 50 min. later vertrokken ivm drukte boven Pakistan, het was weer een lang stuk en maar eventjes geslapen op dit stuk 4 films gekeken en een optreden vanLord of the Dance en de 13 uur waren gelukkig weer om.

Het was mooi om boven Londen te vliegen en al de bekende gebouwen te zien.

maar Wel te laat geland en snel de tranferbus gepakt om van terminal 5 maar terminal 3 te gaan en bij de controle van de handbagage was het heel erg druk en toen zo snel als we konden lopen de gate opgezocht en als we 1min. later geweest waren was de gate gesloten maar gelukkig net op tijd voor het vliegtuig voor de laatste 50 min. naar Amsterdam.

Bij de bagageband op de hengel staan wachten maar die kwam niet, bleek dat we bij een andere band moesten kijken maar daar waren alleen maar kinderwagens uit gekomen.

Bij de verloren bagage een formulier ingevuld en ze dachten dat het nog in Londen was omdat de overstap heel erg kort was maar ze hebben hem gevonden en ze sturen het op.

Aan alle mooie gingen komt een eind ook aan onze reis, terugkijkend aan al de mooie en bijzondere dingen die we hebben meegemaakt al de gesprekken met andere reizigers en de lokale bevolking.

We bedanken iedereen voor de reacties op ons reisverhaal en de foto's.

Wie weet,

GOING DOWN UNDER AGAIN

See ya Joop & Cobie

Wim Slootmaker

Hoi Joop en Coby.

Fijn dat jullie weer gezond en wel thuis zijn mogen komen.En nu maar lekker nagenieten in dit kille voorjaar. Nogmaals hartelijk dank voor de reisverslagen en de bijbehorende foto's.

HG en tot ziens

Wim

sylvia

hallo, fijn dat jullie weer goed thuis zijn.geweldig om jullie verhalen te lezen.kus syl

John en Anita

Fijn dat jullie weer veilig en gezond thuis zijn.
Bedankt voor de verhalen, hebben we geweldig meegenoten!!
Groetjes, John en Anita

Gonnie

Jeetje zeg zijn jullie alweer thuis. Zijn jullie al een beetje omgeschaleld? Maar jullie hebben een mooie reis gemaakt en dan kom je in dat koude regenachtige Nederland, dat moet toch wel even tegen vallen en misschien het gevoel hebben om weer je koffers te pakken er rechtsomkeert te maken. Maar zoals je zegt, Aan alles komt een eind. Cobie, ik zie je morgenavond.

lex monique en jeroen

ja zelfs de vliegreis naar huis is een avontuur je weet nooit wat er gebeurt en ineens ben je weer thuis en moet je weer in je ritme komen oei .!! maar goed tijd genoeg om te denken aan de volgende reis
bedankt voor de reis verhalen we hebben er intens van genoten groetjes van lex monique en jeroen