Going Down Under Again.reismee.nl

Het aftellen is begonnen!

G'day Mates !!!

Het aftellen is begonnen, nog maar een paar dagen en dan is het zo ver, op 4 februari gaan we weer DOWN UNDER de route is uitgestippeld, we hebben bij 'reisburo Rosa' de tickets opgehaald, de tassen zijn gepakt en weer uitgepakt, zoals gewoonlijk wil ik weer teveel mee nemen en nu zijn ze rond de 19 kilo anders hebben we geen plaats meer voor souvenirs op de terugweg.

We gaan met Britsh Airways van Amsterdam naar Londen en vliegen daar vandaan met Qantas met een airbus 380 naar Singapore en maken daar een tussenlanding om vervolgens na 25½ uur onderweg te zijn geweest aan te komen in Melbourne.

In 57 dagen gaan we met een 4WD camper van Wicked van Melbourne in Victoria naar Perth in West Australië rijden en de afstand is 3420 kilometer maar wij nemen de toeristische route dus denk ik dat het er veel meer worden.

De horloges moeten we onderweg 3 keer verzetten omdat we door 3 tijdzones heen gaan.

We vinden het leuk dat jullie allemaal met ons meereizen!

Liefs Joop & Cobie

sylvia

leuk!!!!heb er zin in om mee te lezen!!!kusjes van ons

Silvia Liplijn

Nou Cobie en Joop..Alvast heel veel reisplezier en ik kijk alweer uit naar jullie foto's en verhalen

Joke

Ik hoop dat jullie een hele fijne en gezellige vakantie hebben, maar als ik het zo zie moet dat zeker lukken. Vanaf deze plaats heel erg veel plezier en veilige kilometers.
Lieve groetjes Joke

tiny

Hallo Joop En Cobie
Dus jullie gingen de tickets halen toen ik je tegen kwam
Nu ik wens je een hele fijne en veilige reis
Geniet er maar lekker van
Ik hoop te genieten van de foto s en verhalen een hele goede reis groetjes Tiny

Carine

Jullie kennen mij niet en ik jullie niet. Toch wil ik graag dit blogje volgen, omdat de reis me heel erg interesseert .... Misschien ooit ....
Fijne reis gewenst.
Carine

Wim Slootmaker

Joop en Coby, alvast een hele voorspoedige reis richting Australië. Ik ga er van uit als jullie daar aangekomen zijn, dit jullie ons laten weten.

HG Wim

lex monique en jeroen

super spannend we genieten ontzetend mee
lang leven het avontuur

Corien Fiere

Hallo Joop en Cobie bijna klaar voor vertrek ,een fijne reis en veel veilige kilometers. Geniet ervan, groetjes collega Corien.

Maddie Clarisse

Nog een paar dagen voor vertrek, spannend voor jullie hoor, wij willen vanaf hier in dit koude landje graag met je meereizen. We leven met je mee en zien je verhalen tegemoet. Maddie

margriet

Hoi Cobie en Joop.

Heb het al een keer gezegd , doe het nog een keer.
Hele fijne en leuke reis.

Groetjes Margriet en Jan

coby peeters

nou wat een heerlijk vooruitzicht weer , wees voor zichtig en geniet er samen maar lekker van

henny saaman

een hele goede reis en veel plezier ik verheug me er op om de verhalen en foto's te zien en oppassen he gr henny

Carina Driessen

Veel plezier! Hoop dat jullie een goede reis hebben gehad...ondanks alle troubles met de NS...

Gonnie

Nou, welkom "Down Under" Ik ga jullie volgen, geweldig!
Mijn koffers staan ook gepakt voor de reis naar Zuid-Afrika en Zimbabwe.
We gaan je missen hoor Cobie, bij het zingen.
Groetjes en heel veel reisplezier.
Gonnie.